“Ontdekkingsreis naar de ‘nieuwe’ Kelly”

Ik ben nu 7 maanden bezig met de opleiding om uiteindelijk Personal Trainer te worden, een ‘noodzakelijk kwaad’ maar wel iets waar ik m’n ei in kwijt kan!

Bij veel mensen met MS is energie een puntje van aandacht, zo ook bij mij. De opleiding zelf kost me enorm veel energie, maar de trainingen die ik daar krijg (en zelf ook moet volgen om ze uiteindelijk goed te kunnen geven) geven mij ook weer de broodnodigde energie.

Ik kom aan het eind van een schooldag totaal afgepeigerd thuis, maar wel vol met nieuwe ideeën.  De aangeleerde trainingen demonstreer ik gelijk aan mijn man en kinderen haha.

Ik had er, en velen met mij, een hard hoofd in of ik dit energie-technisch wel vol zou houden. Gelukkig heb ik mijn nieuwe leven zo kunnen indelen, zodat het voor mij ook vol te houden is en daar ben ik zo ontzettend blij mee. Zo blij dat ik er zelfs nog een aantal opleidingen aan vast plak!! Zodat ik straks op alle vlakken inzetbaar ben als Personal Trainer en ik graag andere mensen met een ‘rugzak’ het vertrouwen in hun lichaam kan helpen terug te vinden!! Want je bent tot meer in staat dan je zelf voor mogelijk houdt….

6 gedachtes over ““Ontdekkingsreis naar de ‘nieuwe’ Kelly”

  1. Energie krijg je inderdaad door te bewegen, sporten of andere actieve bezigheden. Natuurlijk ben ik ook na een uur hardlopen moe, maar toch krijg je er meer energie voor terug. Dit komt mede door dat je geestelijk beter ontspant en dus rust creëert in je hoofd.
    Daarom probeer ik andere mensen te bewegen om te gaan sporten, daarmee hun conditie op peil te brengen en te houden en daarmee energie overhouden om de dagelijkse dingen en werk ook beter aan te kunnen.
    Sinds 4 jaar loop ik hard, en dit ben ik de actie ‘Rennen voor MS” gestart waarmee ik geld inzamel voor het hoognodige onderzoek naar MS

    Like

  2. Trots op mijn nicht!!!!!! Het is makkelijker gezegd dan gedaan maar sporten is idd een energiebron voor velen. Met of zonder ziekte…….. Blijf zo doorgaan , Kelly. Groetjes Ada….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s