“Al die dingen maken het wandelen zo mooi”

Hallo allemaal. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Ronald Klinkhamer en  37 jaar. Op mijn 29e ging mijn oogvermogen achteruit en kon ik met 1 oog niks meer zien. Na diverse onderzoeken bij de oogarts kreeg ik de diagnose MS. Na zo’n diagnose krap je je wel even achter je oren. Veel vragen waar je de antwoorden niet van een dokter kan krijgen.

Ik heb altijd al de droom gehad om mee te doen aan de 4Daagse van Nijmegen. Dit werd mede dankzij het Nationaal MS fonds waarheid.  Na de 4daagse ben ik blijven wandelen en loop nog regelmatig. Tijdens het wandelen kan ik heerlijk genieten van de omgeving en kom ik soms dieren tegen die je in de stad niet ziet.

Ronald 2MS Motion
Vorig jaar was ik erbij om van Maarsen naar Scheendijk te lopen over een afstand van 25km. Lekker wandelen door de polder. Wat een mooie dag was het. En niet alleen het lekkere  zonnetje hielp daarbij. Ook zag ik dat er 3 nesten met een jonge ooievaar op daken van boerderijen,  met jongen.  Al die dingen maken het wandelen zo mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s