“Ik kan oprecht zeggen dat MS mij uitdaagt!”

Ik ben Germaine Hendriks, 32 jaar en sinds 6 jaar de diagnose MS. Het begon bij mij met een oogzenuwontsteking aan mijn rechteroog en kon zo’n 12 weken niks meer met dat oog zien. Voor de diagnose ben ik altijd wel bezig geweest met sporten, alleen niet op het niveau waarop ik nu bezig ben. Ik kan oprecht zeggen dat MS mij uitdaagt!

28 maart The Electric Run Amsterdam
germaine2De Electric run is een run van 5km dat plaatsvindt in het donker en waarbij sommige paden versierd zijn met verlichting en muziek. De deelnemers versieren zichzelf ook met lichtgevende verf, kleding en verlichting die voor het haar en het gezicht gebruikt kunnen worden. Ik heb voor het eerst meegedaan aan de Electric Run in Amsterdam.
Ik was samen met een groepje dat bestond uit 5 mensen, mijn neef, zijn vriendin een vriend en een vriendin van mij deden ook mee. Het was erg mooi om te zien hoe alles en iedereen versierd was. Ik moet eerlijk bekennen dat ik erg zenuwachtig was voor mijn eerste run, ondanks ik er erg veel zin in had. De zenuwen kwamen doordat ik niet wist wat me te wachten stond, eenmaal van de start ging het erg goed en waren we klaar met zo’n 30 min. Gelukkig hebben wij van het slechte weer niks meegekregen, de regen begon weer toen we in de auto zaten. Zondag en maandag ben ik erg moe geweest en heb toen ook mijn rust gehouden. Ik kan terugkijken op een leuke avond.

25 mei Klimmen Tegen MS
De dag dat ik hoorde dat ik ingeloot ben voor Klimmen tegen MS was ik erg blij en enthousiast. Voor het eerst ga ik meedoen aan de klim tegen deze grillige berg Mont Ventoux. Tijdens deze dagen wil ik graag de 20km gaan lopen(niet hardlopen zoals ik 28 maart heb gedaan of 13 juni ga doen) Ik maak deel uit van Team Vlinder en samen gaan we de kilometers van de berg beklimmen. Iedereen loopt of fietst wel zijn of haar opgegeven kilometers. Voor de Mont Ventoux ben ik aan het trainen, want ik wil graag de top bereiken en mijn sponsors niet teleurstellen uiteraard. Ook wil ik veel foto’s gaan maken op de berg en tijdens het lopen.

13 juni Strong Viking Run Water Edition
Op 13 juni ga ik voor het eerst meedoen aan de Strong Viking Run Water Edition in Wijche, samen met een vriendin van mij. Bij deze run ga ik 13 km rennen icl obstakels. Het zullen onderdelen zijn van in de modder, klimmen, koude baden en vooral veel lol!

Verder ben ik zo’n 4 a 5 dagen per week in de sportschool en mijn fysiotherapeut begeleidt mij heel goed.
Dit is mijn eerste blog en hoop dat ik jullie kan amuseren en motiveren op het gebied van sport.

Groeten,
Germaine

Een gedachte over ““Ik kan oprecht zeggen dat MS mij uitdaagt!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s