“Het was een diep dal en een zware klim om weer boven te komen, maar ik ben er!”

Allereerst even voorstellen: ik ben Kelly Gerritsen, 34 jaar, getrouwd met Rutger en samen hebben wij 2 zoontjes van 1 en 3 jaar. Ik ben 15 jaar werkzaam bij het Ministerie van Defensie, met name de Koninklijke Landmacht en op dit moment volg ik een opleiding tot Personal Trainer. En daarnaast heb ik MS sinds 2009.

Sinds mijn jeugd ben ik al fanatiek met sport bezig, gym, handbal en karate. Tijdens mijn loopbaan bij Defensie is mijn passie en interesse voor sport alleen maar groter geworden en deed ik fanatiek aan allerlei evenementen mee, zoals oriënteringslopen, hardloopwedstrijden, survivalruns, wandelfestijnen en taekwondowedstrijden. Je kunt zeggen dat ik zeker 2-4 uur per dag met sport bezig was. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Als ik geen knalrode kop had en het zweet niet tot in de ‘bilnaad’ stond was ik niet voldaan…heerlijk!!

Zo 10 maanden na de diagnose ben ik door een schub van de een op de andere dag gestopt met sporten, want mijn lopen ging niet en ik zag niets met mijn rechteroog. Ik was kwaad, teleurgesteld en verdrietig dat mijn lichaam me zo in de steek kon laten, het vertrouwen was weg… Waarom ik, dacht ik? Waarom iemand met zo’n actief leven? Boos op alles en iedereen!! Het was een diep dal en een lange zware klim om weer boven te komen maar ik ben er, en hoe?!!

Een gedachte over ““Het was een diep dal en een zware klim om weer boven te komen, maar ik ben er!”

  1. Leuk te zien dat je de vikingrun gelopen hebt. Vooral door blijven gaan en mocht je iemand zoeken om mee te lopen, laat het dan maar weten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s